húshőmérő
A maghőmérő még mindig sokaknak mumus a konyhában, pedig ha egyszer kipróbálnák, akkor azt vennék észre, hogy azonnali függőséget okoz. Nem véletlen persze az sem, hogy a professzionális szakácsok, séfek eszköztárában is biztosan megtalálható ez a darab.
Sokkal egyszerűbb ugyanis a használatával megtalálni azt a pontot, amikor elkészült az adott étel. De milyen pluszt tud hozni emellé, ha még okos is az adott maghőmérő? Ennek járunk utána a mostani blogbejegyzésben.
Manapság rengeteg lehetőségünk van arra, hogy a korábban professzionálisnak hitt eszközöket a saját háztartásunkban tudhassuk, ráadásul nem is túl borsos áron. Mára szinte bárkinek lehet otthon gőzállomása, magasnyomású mosója vagy éppen futópadja. Ez az igény természetesen nem kerülte el a konyhát sem, hiszen aki rendszeresen főz, szívesen veszi, ha a profik által kedvelt segédeszközök őt is támogatják a kisebb-nagyobb feladatok közben. Így lehetséges, hogy egyre többekben merül fel az igény, hogy az általános bénázás helyett beruházzanak egy húshőmérőre. Ezeknek pedig a non plus ultrája a Meater - okos húshőmérő. Lássuk, miben tud segíteni ez Neked is!